Κρεμμυδοπιτάκια της στιγμής

2014-10-21 20:54

             ΥΛΙΚΑ

   4 αραβικές πίτες       4 μέτρια κρεμμύδια      3 κ.σ. ελαιόλαδο                                                                                    

    1 ½ φλ. τριμμένα κίτρινα τυριά                Aλάτι & Πιπέρι                                                                                                                                     

             

                     

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Καθαρίζουμε και κόβουμε τα κρεμμύδια σε φέτες .Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με το ελαιόλαδο   και σοτάρουμε τα κρεμμύδια με λίγο αλάτι ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μελώσουν και να πάρουν καφετί χρώμα. Μοιράζουμε τα κρεμμύδια πάνω στις πιτούλες, πασπαλίζουμε με τα τυριά, βάζουμε πιπέρι και ψήνουμε στο γκριλ για 2 λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.Όταν λιώσει το τυρί  βγάζουμε τα πιτάκια από το φούρνο αμέσως.Είναι πολύ σημαντικό να μην τα παραψήσετε γιατί θα στεγνώσουν .Τρώγονται ζεστά και  συνοδεύονται ωραία  με πράσινη σαλάτα.


                                                                                                           Φωτεινή Παπακωστοπούλου

                                                                                                          zontanevotospitimou.com